Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

NOUL Peugeot 2008

Rată de la 199 Euro + TVA*

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 2008

NIVELUL URMĂTOR

Un vehicul robust cu un consum redus? Nimic mai simplu cu noul 2008: motor PURETECH 130 EAT8 (96kW), consum 5,9l/100km și emisii de CO2 de la 133g/km

CONECTIVITATE LA BORD? NIMIC MAI SIMPLU!

Sistemele de infotainment ergonomice PEUGEOT i-Connect sau i-Connect Advanced își fac actualizările regulat, de la distanță. Smartphone-ul tău este încărcat prin inducție în spațiul dedicat din consola centrală.

PORTBAGAJ GENEROS, PE 2 NIVELURI

Manevrezi ușor podeaua cu două niveluri a portbagajului: rabatezi scaunul din spate și poți obține un volum de încărcare de până la 1.467 litri.

NOUL PEUGEOT e-2008

Descoperă NOUL PEUGEOT E-2008 SUV și beneficiile complete oferite de motorul său electric. Savurează senzațiile neașteptate de rulare în mod electric și explorează toate avantajele e-mobilității.

ECHILIBRUL PERFECT ÎNTRE DESIGN ȘI AGILITATE

Noul PEUGEOT 2008 este un SUV cu un stil asertiv. Dispune de noi faruri full LED cu trei gheare lungi de lumină în față și 3 gheare LED în spate. Această nouă semnătură luminoasă și grila sa reproiectată îi conferă o personalitate puternică, combinând robustețea și eleganța.

CONECTIVITATE LA BORD

Rămai conectat datorită sistemelor de infotainment PEUGEOT i- Connect® sau i-Connect Advanced® cu actualizări regulate de la distanță, a căror ergonomie seamănă cu cea a unui smartphone. Cu funcția wireless Mirrorscreen® și navigarea 3D conectată cu recunoaștere vocală, călătorești liniștit. Smartphone-ul tău este încărcat prin inducție în spațiul dedicat din consola centrală.

CONFORT ŞI STARE DE BINE

Fă-te confortabil și bucură-te de echipamentele ambientale ale noului PEUGEOT 2008:

  • • Trapă pentru mai multă lurnină în habitaclu
  • • Scaune cu masaj, încălzite și reglabile electric cu noua tapiţerie Alcantara
  • • Volan compact cu noua emblemă și comenzi integrate
  • • Sistem acces / demaraj "mâini libere"

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 2008

Termenii și condițiile

NOUL PEUGEOT 2008

*Rata de leasing operațional este oferită prin IMAG SRL pe o perioadă de 56 de luni, cu un kilometraj de 10 000 km / an (46 667 km / contract) și include înmatricularea, impozitul auto, rovigneta, întreținerea, reparațiile si ITP-ul.

Asigurările Casco și RCA sunt obligatorii și vor fi atașate la contractul de leasing, fiind suportate de utilizator. Se pot adăuga servicii de asistență rutieră și de gestionare anvelope (achiziție, schimb și depozitare). Rata inițială este în valoare de 3.352 Euro (fără TVA) și comisionul de analiză este de 419 Euro (fără TVA) și se vor plăti înainte de livrare. Rata de leasing este comunicată în Euro, fără TVA, iar plățile se fac în Lei la cursul BNR + 1%.

Oferta de leasing este supusă unor termeni și condiții, este indicativă și nu reprezintă un angajament.

Oferta este valabilă pentru persoane juridice sub rezerva menținerii preţurilor de listă ale vehiculelor, termenului de livrare, opţiunilor, accesoriilor precum şi a taxelor sau a asigurărilor. Orice modificare a prețului atrage modificarea ofertei de leasing operațional.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.