Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

Peugeot Expert

Cu platformă de nouă generație. Misiunea lui: afacerea ta

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT Expert

Capacitate de încărcare

Noul PEUGEOT Expert îmbină dimensiunile compacte exterioare cu o capacitate maximă de încărcare, (între 4,6 m³ - 6,1 m³) atât de necesară în segmentul său. Utilitara poate dispune de lunetă încălzită, uși duble cu deschidere 50/50 în partea din spate, care prezintă un unghi de rabatare de 250°, ceea ce înlătura obstrucționarea drumului în timpul incarcarii și descărcării materialelor. Ușile laterale culisante pot fi echipate de asemenea cu geamuri, această opțiune fiind disponibilă în versiunea Long, fără a influență în vreun fel sistemul de deschidere, sau accesul.

Modularitate

PEUGEOT Expert dispune de dotări care te ajută să crești productivitatea afacerii tale. Cu ajutorul banchetei Moduwork, noul Expert oferă un nivel ridicat de modularitate care te ajută să utilizezi eficient locurile rămase neocupate din autovehicul. De exemplu, scaunul pasagerului poate fi ridicat pentru a mari spațiul dedicat materialelor lungi, creând o suprafață perfect plană. Deschiderea largă încorporată în peretele despărțitor dintre cabina și spațiul de transport asigura astfel posibilitatea de a încarcă materiale cu o lungime de până la 4m.

Tehnologie și siguranță

Pentru o experiență de condus confortabilă și sigură, PEUGEOT Expert dispune de numeroase echipamente de asistență de ultima generație, precum sistem de identificare a indicatoarelor de circulație, camera video pentru marșarier – Visiopark, sistem de frânare la urgență – Active City Brake, sau faruri cu lumina adaptabilă.

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT Expert

Termenii și condițiile

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 2 ani, fară limită de kilometri.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.