Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

PEUGEOT 208

PREȚ DE LA 13.266 euro cu TVA și Remat inclus
Rată de la 163€/lună + TVA

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 208

ATRACȚIE IREZISTIBILĂ

Noul Peugeot 208 are o personalitate sportivă și o atitudine de felină. Farurile LED cu 3 gheare stimulează simțurile cu adevărat.

PEUGEOT I-COCKPIT 3D, PUR ȘI SIMPLU REMARCABIL

Volanul compact, panoul de bord digital 3D, ecranul tactil de 10” și tastele elegante tip claviatură îți arată ce înseamnă un nou nivel de manevrabilitate și confort.

SIGURANȚĂ OPTIMĂ LA CONDUS

Ai cu totul altă siguranță pe șosea cu ajutorul asistenței la menținerea benzii de rulare, conducerea semi-autonomă și controlul adaptiv al vitezei de croazieră. Parchezi imediat cu asistența vizuală și sonoră oferită de camerele HD la 360 de grade(semn de grad).

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 208

Termenii și condițiile

PEUGEOT 208

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2024 (PSIPAN 2024: 1€ = 5,0000 RON).

Ofertă de leasing operațional cu rată fixă pe întreaga perioadă contractuală, calculată cu un avans de 20%, pe o perioadă de 56 de luni.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.