Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 208

Ai ratat programul Rabla?

LA 208 AI REDUCERE VALOAREA UNUI TICHET REMAT. REZERVĂ ACUM!

UN DESIGN IREZISTIBIL

PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția!

PEUGEOT I-COCKPIT® 3D

La interior, descoperă noua generație PEUGEOT i-Cockpit® 3D*. Experimentează condusul agil și intuitiv grație volanului compact cu butoane de control integrate*, panoului digital de bord 3D complet configurabil*, ecranului tactil HD de 10"* și celor 7 butoane de tip switch. Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGB*, pentru un aspect și mai modern.

*) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune

AI PUTEREA DE A ALEGE

Destinat traficului urban, 208 este dezvoltat pe baza noii platforme modulare CMP/eCMP, oferindu-ți libertatea de a alege între un motor cu combustie internă (benzină/motorină) și un motor electric, fără a fi nevoie de compromisuri.

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 208

Termenii și condițiile

PEUGEOT 208

Ofertă dedicată versiunii termice, valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Află mai multe detalii la dealerul tău autorizat Peugeot.