Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

Noul Peugeot E-5008

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT E-5008

PEUGEOT E-5008

Solicită o ofertă

PERFORMANŢĂ ELECTRICĂ

Cu performanță electrică fără precedent, noul PEUGEOT SUV E-5008 se distinge prin utilizarea platformei STLA-M, optimizând astfel consumul electric (până la 17,7 kWh/100 km, în funcție de utilizare) și eficiența aerodinamică. Beneficiind de autonomie cuprinsă între 502 și 660 km și încărcare pentru 100 km în doar 10 minute, acest model te lasă să conduci fără griji. Gama complet electrificată include modele precum Hybrid 136 e-DCS, care poate opera în modul electric până la 50% în mediul urban și oferă o economie de combustibil de până la 30% conform standardului WLTP și plug-in Hybrid 195 e-DCS, ale cărui caracteristici sunt în curs de omologare.

NOUL PEUGEOT PANORAMIC I-COCKPIT

Noul Peugeot Panoramic i-Cockpit redefinește experiența de conducere printr-un panou de bord inovator, înalt tehnologic, care promite să facă conducerea mai simplă și mai relaxantă ca niciodată. Cu un ecran panoramic HD curbat de 21", perfect amplasat pentru o ergonomie optimă, acest sistem oferă o vizualizare amplă și clară a informațiilor vitale pentru șofer. Volanul compact este complet echipat cu controale tactile, asigurând o interacțiune fără efort și senzații de conducere deosebite. I-Toggles, personalizabile, îți permit accesul rapid la cele 10 funcții preferate, facilitând operațiunile intuitive și punând controlul direct în mâinile tale.

CONFORT DE TOP

Echipat cu o cabină generoasă și modulară, PEUGEOT E-5008 oferă până la 7 locuri. Bancheta din spate este culisantă și are un spătar reglabil, asigurând un spațiu optim și personalizabil. Accesul la al treilea rând este ușor datorită funcționalității Easy Access, garantând confortul pasagerilor. Scaunele față sunt încălzite, cu funcție de masaj și ventilate, oferind suport lateral reglabil pentru o experiență de conducere plăcută și relaxantă. Capacitatea generoasă a portbagajului permite transportul unui volum considerabil de bagaje, ajungând până la 748 litri cu scaunele din spate rabatate, iar multiplele compartimente de depozitare asigură o organizare eficientă a obiectelor personale.

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 5008

Termenii și condițiile

PEUGEOT E-5008

La stații de încărcare rapide de 100 kW. Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației de încărcare, de temperatura exterioară la punctul de încărcare și de temperatura bateriei.

Autonomie estimată în modul de rulare 100% electric.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.