Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

GAMA SUV

Solicită o ofertă
personalizată pentru
SUV-ul tau Peugeot

SUV-ul tau Peugeot

Solicită o ofertă

NOUL PEUGEOT 5008

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală. Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.

PEUGEOT 2008

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale sau electrice.

NOUL PEUGEOT 3008

Descoperă noul PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor. Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea de condus pură și agilă.

Solicită o ofertă
personalizată pentru
SUV-ul tau Peugeot

Termenii și condițiile

Gama SUV Peugeot
Consum combustibil 4,4 – 7,0 (combinat, WLTP). Emisii CO2 (combinat, WLTP): 116 – 158 (g/km) (valori valabile pentru versiunile cu motorizare termică)
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023 (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON).

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.