Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

PEUGEOT 508

Născut pentru a conduce

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 508

PEUGEOT 508

Solicită o ofertă

Cutie Automată EAT8

Refuză compromisurile și închide cercul.
Datorită eficienței motoarelor PureTech Euro 6.3 sau BlueHDi Euro 6.2 și a cutiei de viteze automate EAT8 cu 8 trepte, PEUGEOT 508 combină puterea cu emisiile de CO2 controlate. La fel de frugală ca și cutia de viteze manuală, noua cutie de viteze automată EAT8 oferă o schimbare rapidă a treptelor, datorită sistemului Shift and Park by Wire și a padelelor plasate în spatele volanului.

Tehnologie Night Vision

Experimentează realitatea augmentată.
O cameră cu infraroșu montată în partea din față a autovehiculului îți pune la dispoziție tehnologia Night Vision, făcând mai ușoară detectarea pe timp de noapte a pietonilor sau a animalelor aflate pe șosea. Dispunând de cele mai noi caracteristici de siguranță și asistență de conducere, sedanul radical PEUGEOT 508 îți îmbunătățește experiențele generate de înalta tehnologie.

PEUGEOT i-Cockpit®

Preia controlul sistemului PEUGEOT i-Cockpit®.
Bucură-te de poziția de conducere agilă și vizionară cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil și cu ecranul capacitiv tactil HD de 10". Pentru o experiență de conducere de neegalat, desfată-te în confortul scaunelor, cu funcțiile de masaj multipunct și cu sistemul Hi-Fi FOCAL® ce oferă bucuria unui sunet clar precum cristalul.

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT 508

Termenii și condițiile

PEUGEOT 508

Consum mixt de carburant: 3,9 – 4,7 l/100 km | Emisii CO2: 103 – 124 g/km.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023 (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON).

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.