Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT e-208

REÎNCARCARE RAPIDĂ ȘI SIMPLĂ

e-208 se poate încărca folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat la livrarea vehiculului, cu ajutorul unei stații Wallbox sau la stațiile publice. Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute*.

*) timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației, de temperatura exterioară sau de temperatura bateriei

DESIGN DISTINCTIV

Seducătorul e-208 îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Se remarcă prin elementele sale exclusive care încorporează tehnologie și modernitate. Elemente exterioare distinctive decorează PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17" cu elemente ce îmbunătățesc aerodinamica*.

*) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune

MOTOR 100% ELECTRIC

Puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm disponibil încă de la 0 km/h asigură o experiență excelentă de condus. Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului. Bateria asigură o autonomie de 340 de km* (WLTP).

*) în funcție de dotările mașinii și de condițiile reale de utilizare (condiții meteo, stil de condus, etc).

Termenii și conditiile

PEUGEOT e-208. Autonomie - până la 340 km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.