Noul tău PEUGEOT la un preț irezistibil

Solicită o ofertă
personalizată pentru
PEUGEOT Rifter

ELEGANT ȘI ROBUST

Nu există niciun compromis în ceea ce privește designul. Elegant, robust, agil și puternic, MPV PEUGEOT Rifter este similar cu versatilitatea. Cu o capotă scurtă și cu garda la sol crescută,modelul împrumută din îndrăzneala vehiculelor off-road. Elementele optice cu o semnătură luminoasă integrată și grilă verticală accentuează silueta să echilibrată, compactă și dinamică.

PEUGEOT I-COCKPIT®

Cu ajutorul PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experiență de condus mai agilă și mai instinctivă datorită volanului compact, a head-up display-ului și ecranului central mare, de 8"*. Păstrează controlul pe șosea profitând de poziția de șofat dominantă, dar și de sistemul Advanced Grip Control* pentru cea mai bună tracțiune.
*) dotare opțională

SCAUNE MAGIC FLAT

Fiind un MPV care se adaptează la toate nevoile tale, Rifter îți permite o conversie ușoară de la 5 la 7 locuri grație scaunelor pliabile Magic Flat. Sistemul de pliere Magic Flat oferă, de asemenea, mai mult spațiu de stocare pentru diferite escapade.

Termenii și condițiile

Peugeot Rifter:
Consum mixt cu valori cuprinse între 4,2-5,6 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 110-128 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.